ua en ru

ЗТР виготовив 9 реакторів для Індії

ПАТ "Запоріжтрансформатор" у складі консорціуму з індійською компанією Crompton Greaves Ltd. виготовило, випробувало і підготувало до відвантаження 9 реакторів для державної мережевої компанії Power Grid Corporation of India Ltd.

ПАТ "Запоріжтрансформатор" у складі консорціуму з індійською компанією Crompton Greaves Ltd. виготовило, випробувало і підготувало до відвантаження 9 реакторів для державної мережевої компанії Power Grid Corporation of India Ltd. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "ЗТР".

За умовами контракту три одиниці обладнання 80 МВАр 765 кВ поставлять на підстанцію Thiruvalam GIS (Gas Insulating Station), і шість реакторів 110 МВАр 765 кВ на підстанцію Wardha. Загальна потужність становить 900 МВА.

"Трансформатори виробництва ЗТР успішно пройшли випробування з урахуванням всіх необхідних технічних характеристик", - відзначає директор з продажів ПАТ "ЗТР" Олександр Циєр.

Всього на ПС Wardha за 4 роки ЗТР поставив 7 реакторів 80 МВАр 765 кВ і 12 реакторів 110 МВАр 765 кВ для ПС Thiruvalam GIS обладнання поставлялося вперше.

ЗТР продовжує співпрацю з компанією Power Grid Corporation of India Ltd, поставляючи якісне обладнання класу 765 кВ на індійський ринок. За останні три роки на різні об'єкти PGCIL ПАТ "Запоріжтрансформатор" поставив 63 реактори напругою 765 кВ.

ЗТР планує відвантажити обладнання в першому кварталі 2014 року.

"Запоріжтрансформатор" є одним з найбільших у світі виробників трансформаторного устаткування з досвідом постачань в 86 країн. Підприємство виробляє силові трансформатори, електричні реактори, системи моніторингу трансформаторів.