ua en ru

В зоні АТО військовий застрелив товариша по службі, - штаб

В зоні АТО військовий застрелив товариша по службі, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Інцидент стався в одній з військових частин у районі АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в одній з військових частин військовослужбовець застрелив товариша по службі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Сьогодні, 3 квітня, в одній з військових частин, особовий склад якої виконує бойові завдання в районі АТО, військовослужбовець застрелив іншого військовослужбовця. За попередньою інформацією, трагедія сталася в результаті необережного поводження зі зброєю. Обставини з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на місці події працюють представники військової служби правопорядку, військової прокуратури та Національної поліції.

Сьогодні, 3 березня, в одній з військових частин, особовий склад якої виконує бойові завдання в районі АТО, військовослу...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Костянтинівці сталася ДТП з участю військовослужбовця. Постраждалих в результаті ДТП цивільних, водія і пасажира мотоцикла, доставили в міську лікарню. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються.