ua en ru

В зоні АТО посилені заходи безпеки через підвищення загрози терактів, - штаб АТО

В зоні АТО посилені заходи безпеки через підвищення загрози терактів, - штаб АТО Фото: у штабі АТО розповіли про нові загрози терактів на сході України

Наразі проводяться "контрдиверсійні заходи в результаті яких введено додаткові обмеження і посилено фільтраційні заходи"

У зв'язку зі збільшенням в останні дні загрози терактів на об'єктах інфраструктури в зоні АТО, були посилені заходи по забезпеченню безпеки. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Як наголошується в повідомленні, посилені заходи штабу АТО введені виключно для підвищення безпеки громадян України.

"Протягом останніх декількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької і Луганської областей. В тому числі, фіксуються спроби проникнення на територію, підконтрольну України силами ДРГ противника", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення прес-центру штабу АТО Посилені заходи штабу АТО введені виключно задля безпеки громадян України Упродовж про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 березень 2017 р.

У зв'язку з цим, додали в прес-центрі штабу АТО, силами всіх суб'єктів антитерористичної операції, серед яких СБУ, НГУ, НПУ, ДПСУ, ДСНС і ВСУ на даний момент проводяться "контрдиверсійні заходи в результаті яких введено додаткові обмеження і посилено фільтраційні заходи".

"Зокрема, підрозділи національної поліції переведений на посилений режим несення служби. Проводяться додаткові перевірки громадян на блок-постах, а також у місцях великого скупчення людей", - додали в штабі АТО.

Нагадаємо, бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів".