ua en ru

В зоні АТО за крадіжку і грабіж затримали двох бійців батальйону "Миротворець", - прокуратура

В зоні АТО за крадіжку і грабіж затримали двох бійців батальйону "Миротворець", - прокуратура Фото: ситуація в зоні АТО

Затримано заступника командира і міліціонер роти батальйону

У Дзержинську Донецької області за викрадення автомобіля і грабіж сьогодні, 10 серпня, затримали двох міліціонерів батальйону "Миротворець". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"10.08.2015 слідчими прокуратури Донецької області спільно з ДВБ МВС України проведено обшук за місцем дислокації батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Миротворець" в місті Дзержинську Донецької області, під час якого вилучено викрадений автомобіль, документи, телефон потерпілого, а також автоматичну стрілецьку зброю, яке застосовувалося для вчинення злочину", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, 22 липня в селищі Олександро-Шультино Костянтинівського району Донецької області невідомі особи у камуфляжній формі застосувавши насильство та погрожуючи автоматичною вогнепальною зброєю, заволоділи автомобілем місцевого жителя, а також документами на транспортний засіб, його мобільним телефоном та грошовими коштами в розмірі 900 грн.

За підозрою у вчиненні вказаного злочину в порядку ст. 208 КПК України затримано заступника командира роти і міліціонер роти батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Миротворець".

Зараз тривають слідчі дії та вирішується питання про повідомлення про підозру міліціонерів у вчиненні кримінального правопорушення, а також обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Міліціонерам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні в зоні АТО міліція виявила боєприпаси у вантажівці "Нової пошти".