ua en ru

У зоні АТО терористи продовжують обстріли по всій лінії розмежувань, – штаб

У зоні АТО терористи продовжують обстріли по всій лінії розмежувань, – штаб Бойовики з танка обстріляли район Донецького аеропорту

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) активність бойовиків зберігається по всій лінії розмежувань від Азовського моря до Бахмутськой траси. Про це на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На фоні безумовного дотримання Україною мінських домовленостей, противник намагаються зірвати мирний процес шляхом здійснення численних збройних провокацій. Відносно спокійною залишається ситуація лише на сході Луганщини. активність бойовиків зберігається по всій лінії розмежувань від Азовського моря до Бахмутської траси", - сказав він.

До того ж, Лисенко повідомив про танковий обстріл з боку бойовиків у районі Донецького аеропорту.

"Окрім збройних провокацій з використанням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів, вчора наші позиції поблизу селища Опитне, що в районі Донецького аеропорту були обстріляні танками незаконного збройного формування. Також вчора відбувся обстріл по місту Авдіївка. Фактів використання ворожої артилерії не зафіксовано", - додав спікер.

Нагадаємо, за ніч бойовики 10 разів порушили "режим тиші" в зоні АТО.