ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено 2 українських військових, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено 2 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 30 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня поранено двох українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 30 обстрілів. Двоє наших військових поранено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з мінометів бойовики обстрілювали Талаківку, з гранатометів та стрілецької зброї - Славне, Павлопіль, Гнутове, Талаківку, Новотроїцьке, Широкине, Водяне. Крім того, по Новотроїцькому вів вогонь снайпер.

"На Луганському напрямку з мінометів калібру 120-міліметрів окупанти обстріляли Новоолександрівку та Троїцьке. З 82-міліметрових мінометів - Новозванівку. З гранатометів та стрілецької зброї - Станицю Луганську та Новозванівку. По Новозванівці також вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів. На Донецькому напрямку - з гранатометів та стрілецької зброї обстріляно наші позиції в районі Зайцевого та Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 січня 2017 року З мінометів окупанти обстрілювали Талаківку. З гранат...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у штабі АТО повідомляють про затримання на Донбасі члена російсько-окупаційних військ.