ua en ru

В зоні АТО за добу зафіксовано 74 обстріли, 9 військових поранено і травмовано

В зоні АТО за добу зафіксовано 74 обстріли, 9 військових поранено і травмовано Фото: у зоні АТО за добу зафіксовано 74 обстрілу, є поранені

Двоє українських військових поранені, семеро травмовані

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 74 обстріли, поранено двох українських військових і ще семеро травмовано. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на свій сторінці в Facebook.

"На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 міліметрів обстріляно Новотроїцьке. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Чермалик, Талаківку, Гнутове, Старогнатівку, Водяне, Широкине. По Водяному, Павлополю, Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому вели вогонь снайпери.", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 20 лютого 2017 року На початку минулої доби спостерігалося загальне зниж...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 лютого 2017 р.

Донецький напрямок обстрілювали з мінометів калібру 120 та 82 міліметри. Обстрілу зазнали Новолуганське, Авдіївка, Луганське, Зайцеве та Троїцьке. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку, Піски, Новоселівку, Верхньоторецьке, Кам'янку, Луганське, Зайцеве та Жовте. По Опитному та Луганьському неодноразово вели вогонь БМП противника. По Авдіївці стріляли снайпери.

Повідомляється, що на Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Новоалександрівку, а з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї і протитанкових ракетних комплексів - Новозванівку. Снайпери обстріляли також Станицю Луганську і Жовте.

Нагадаємо, 20 лютого 2017 року повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 40 обстрілу.