ua en ru

У зоні АТО за добу поранено трьох українських військових

У зоні АТО за добу поранено трьох українських військових Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Світлодарська дуга залишається найнестабільнішим місцем протистояння

У зоні проведення антитерористичної операції на (АТО) Донбасі за минулу добу зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків, трьох військовослужбовців Збройних сил України поранено. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На Луганському напрямку Світлодарська дуга залишилася найнестабільнішим місцем протистояння. Тут, біля населеного пункту Луганське, інтенсивність обстрілів з мінометів різних калібрів і усього спектру піхотного озброєння найбільша і, з невеликими перервами, тривала фактично впродовж усієї вчорашньої доби", - йдеться у повідомленні.

У зазначеному районі також відбулося бойове зіткнення, яке тривало понад п’ять годин, крім того противник з великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Новолуганського.

У штабі також зазначають, що понад два десятки мін калібру 120 мм було випущено ворогом по оборонних укріпленнях українських воїнів неподалік Кримського і Причепилівки.

На Донецькому напрямку противник з 82-мм мінометів та піхотного озброєння неодноразово обстрілював опорні пункти поблизу Пісків і Кам’янки.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 4 грудня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається складною. Російсько-о...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 4 грудня на Світлодарському напрямку українські військові відбили напад диверсійно-розвідувальної групи бойовиків. В результаті бойового зіткнення диверсанти кинули на місці двох поранених та одного вбитого.