ua en ru

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Вчора обстановка на сході України різко загострилося

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 грудня 2015 року, були поранені двоє українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, проте двоє наших бійців були поранені", - повідомив Мотузяник.

Крім того, представник штабу АТО уточнив, що 18 грудня було поранено п'ять, а шість українських військових - ще один військовослужбовець був поранений під Мар'їнкою.

За його словами, вчора обстановка на сході України різко загострилося. Противник використав важке озброєння, більше половини обстрілів були прицільними.

В зоні АТО за добу поранені двоє українських військових, загиблих немає

Фото: карта АТО за 22 грудня 2015 року

Нагадаємо, раніше керівник української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), генерал-лейтенант Андрій Таран повідомив, що обстановка уздовж лінії розмежування на Донбасі має тенденцію до ескалації. Зокрема, українська сторона СЦКК виявила зосередження танків, артилерійських установок і бойових машин в районах Донецька.