ua en ru

В зоні АТО за добу поранені четверо військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені четверо військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Два бійці були поранені в результаті боїв, ще двоє підірвалися на розтяжці

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 23 листопада 2015 року, поранення отримали чотири українських військовослужбовців, жоден не загинув. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, проте двоє наших бійців були поранені", - сказав Мотузяник.

Він додав, що також вчора в результаті підриву на розтяжці були поранені двоє військовослужбовців Збройних сил України.

За словами спікера АПУ, на луганському напрямку бойовики обстріляли з гранатомета р. Щастя. На донецькому напрямку Погоди, Майорске, Новгородському і на ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої зафіксовано більше 10 провокацій із застосуванням стрілецької зброї і гранатометів. Найбільш інтенсивні бойові дії вчора велися на ділянці фронту від Авдіївки до Мар'їнки. Обстріл почалися після 10 години ранку і тривали до пізнього вечора. Найбільша кількість ворожих обстрілу вчора зафіксовано в Пісках. На маріупольському напрямку незаконні збройні формування проявляли активність в с. Богданівка і с. Широкине.

В зоні АТО за добу поранені четверо військових, загиблих немає

Фото: ситуація в зоні АТО на 24 листопада 2015 року

Нагадаємо, згідно з повідомленням штабу АТО, за минулу ніч з 23 на 24 листопада, проросійські бойовики здійснили 30 провокаційних обстрілу позицій сил українських військ на Донбасі.

За даними української розвідки, лідер самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко віддав наказ бойовикам відкривати вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі.