ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає Фото: український військовий (twitter.com-nolanwpeterson)

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 4 грудня 2017 року, в результаті бойових дій отримали поранення троє українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Вчора вранці терористи обстріляли з станкового автоматичного гранатомета південну околицю Водяного. Пошкоджень немає, але в результаті обстрілу отримав поранення військовослужбовець підрозділу Національної гвардії України. Крім цього, в результаті ворожих обстрілу поранено двоє військовослужбовців Збройних сил України поблизу Луганського і Пісок. Всі поранені були оперативно евакуйовані в медичні установи, де захисникам України надається вся необхідна допомога", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, перший заступник голови місії ОБСЄ Олександр Хуг повідомив, що на Донеччині з початку 2017 року зафіксовано понад 300 тис. порушень припинення вогню.

"найнебезпечніше місце в Україні - це область, яка повинна бути без небезпеки. Понад 300 тис. порушень припинення вогню зафіксовані на сході України в цьому році, а більш 400 цивільних осіб загинули або отримали поранення", - сказав Хуг.