ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, - штаб

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 35 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитероричтичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 18 квітня 2017 року, поранено 2 українських військових. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними силами України. За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за минулу добу бойовики 35 разів обстрілювали сили АТО, найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку, де вогнем мінометів калібру 82 мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики накривали опорні пункти поблизу Красногорівки.

Крім того, по позиціях ЗСУ у районах населених пунктів Водяне та Гнутове бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та озброєння БМП, а морпіхів під Водяним бойовики обстріляли із зенітної установки ЗУ-23-2.

"По опорних пунктах поруч Старогнатівки, Талаківки та Широкиного противник застосовував гранатомети, а поблизу Чермалика та Павлополя - кулемети великих калібрів. Під Новотроїцьким та Миколаївкою активізувалися ворожі снайпери", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку, українські позиції у районах населених пунктів Авдіївка, Кам’янка та Зайцеве бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів, а біля Пісків та Опитного бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

"На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів, мінометів калібру 120-мм та 82-мм ворог гатив по опорних пунктах поруч Катеринівки. По позиціях поблизу Кримського бив з мінометів калібру 82-мм, а по оборонцях Станиці Луганської та Сизого вів вогонь зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 19 квітня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залиш...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі знайшли дві схованки зі зброєю та боєприпасами.