ua en ru

В зоні АТО за добу поранені 13 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені 13 українських військових, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

11 українських бійців отримали травми через необережне поводження з вибухівкою

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу 21 лютого 2016 року, в результаті бойових 13 українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій серед українських військових загиблих немає, двоє були поранені. Також в результаті необережного поводження з вибуховими речовинами в районі Мар'їнки отримали поранення 11 наших військових", - повідомив Лисенко.

При цьому на луганському напрямку спостерігається затишшя.

У теж час на донецькому напрямку тривають бойові дії по всій лінії фронту - від Троїцького до донецького аеропорту. Вогонь ведеться рівномірно, противник не посилює активність ні на одній ділянці фронту. Один раз бойовики використовували важке озброєння - міномет калібру 82 мм біля Трьохізбенки.

На маріупольському напрямку найбільша активність бойовиків зберігається в районі Мар'їнки. Тут противник здійснив близько 10 обстрілу з використанням стрілецької зброї і гранатометів.

Нагадаємо, як раніше повідомили в штабі АТО, а минулу добу проросійські бойовики посилили обстріл позицій сил антитерористичної операції на Донбасі.