ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 11 українських військових

В зоні АТО за добу поранено 11 українських військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Російсько-окупаційні війська провели 76 обстрілів позицій українських захисників

У зоні АТО за минулу добу, 25 квітня, російсько-окупаційні війська провели 76 обстрілів позицій українських захисників, вісім військових поранено, троє отримали бойові травмування, передає прес-центр АТО Facebook .

Постраждалих військових доставили в лікувальні установи, їм надана медична допомога.

"На Луганському напрямку з реактивних систем залпового вогню, а також 152 мм артилерії, мінометів калібру 120 мм та танкового озброєння агресор обстріляв наші укріплення поблизу Новолуганського.

152 мм артилерію і 82 мм міномети противник застосував поблизу Світлодарська, 122 мм артилерійські системи, 120 і 82 мм міномети і озброєння БМП - під Луганським і Новгородським, 122 мм артилерію - в районі Зайцевого, а 120 і 82 мм міномети - неподалік Троїцького", - йдеться в повідомленні.

Вівся вогонь з 120 мм мінометів по захисникам Новозвановки, під Новоселівкою - з танка, мінометів калібру 82 мм, гранатометів і озброєння БМП, а також зі стрілецької зброї - в районі Малинового.

"На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів і гранатометів обстріляні захисники в Верхнеторецькому, Шахті "Бутівка", Водяного і Гнутово. Також з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисникам Авдіївки, з озброєння БМП - під Талаковкою, Богданівкою і поблизу Шахти "Бутівка", з гранатометів - близько Кам'янки, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Гнутово, Славного, Красногорівки, Невельського, Верхньоторецького і Пісків, а зі стрілецької зброї - по захисникам Широкіно, Лебединського, Гнутово і Піщевика.

Крім цього, в районі Талаковки і Гнутово - ворог застосував протитанковий ракетний комплекс", - відзначає прес-центр.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 25 квітня 2018 року Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 76...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, в ЄРДР повідомили про 554 факти самогубств серед учасників АТО.