ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один військовий, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

Боєць АТО отримав поранення при розмінуванні території

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 29 вересня, був поранений один український військовослужбовець, загиблих немає. Про це сьогодні на брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вчора один український військовослужбовець отримав поранення в ході розмінування території. Це сталося між Артемівськом та Горлівкою. Загиблих у рядах АТО в результаті військових дій за минулу добу немає", - повідомив Лисенко.

На луганському напрямку було абсолютно тихо, на маріупольському напрямку також спостерігалося зразкове дотримання режиму припинення вогню. Однак під Горлівкою відбувся бій між силами АТО і бойовиками.

"В результаті бою втрат серед наших воїнів не було", - уточнив Лисенко.

В зоні АТО за добу поранений один військовий, загиблих немає

Фото: ситуація в зоні АТО на 30 вересня 2015 року

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, за минулу добу, 29 вересня, бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. У відповідь підрозділи сил АТО відкривали вогонь із стрілецької зброї. Разом з тим, сьогодні, 30 вересня, з півночі і до 6 ранку в зоні АТО обстрілу українських позицій не було.