ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий

В зоні АТО за добу поранений один український військовий Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

За добу бойовики 10 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 18 лютого 2018 року, поранений один український військовослужбовець. Про це в ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"В результаті бойових дій один український військовий отримав поранення", - повідомив Гуцуляк.

Крім того, за словами Гуцуляка, за минулу добу бойовики 10 разів обстрілювали сили АТО з заборонених мінськими угодами мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Зокрема, бойовики 9 разів обстрілювали українські позиції на Луганському напрямку (в районі Новолуганського, Троїцького, Зайцевого, Кримського, Луганського, Новоолександрівки і Станиці Луганської). На Донецькому напрямку бойовики з великокаліберних мінометів обстрілювали Широкине.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі український військовий застрелив товариша по службі. Причини і подробиці надзвичайної події наразі з'ясовуються представниками військової служби правопорядку Збройних сил України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.