ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць був поранений біля Авдіївки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 29 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав бойову травму. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"В результаті бойових дій біля Авдіївки один захисник України отримав поранення і був оперативно доставлений у військовий мобільний госпіталь у Покровську. Стан його здоров'я – задовільний", - повідомив Лисенко.

Спікер також назвав втрати російсько-терористичних військ за минулий тиждень: 36 чоловік з яких 12 загиблих.

Нагадаємо, українська сторона Спільного центру коорднации і контролю на лінії розмежування (СЦКК) повідомила, що 28 жовтня незаконні збройні формування окремих районів Донецької області обстріляли житлові райони селища Водяне.

Наголошується, що позиції підрозділів Збройних сил України, розташовані на околиці Водяного, терористи обстріляли з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 міліметри.