ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць був поранений недалеко від Авдіївки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих серед військових Збройних сил України немає, один боєць отримав поранення недалеко від Авдіївки. Він був оперативно евакуйовано в мобільний госпіталь", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, місія ОБСЄ зафіксувала на окупованому Донбасі конвой для транспортування "вантажу 200", виїжджає на територію Російської Федерації.

Так, 20 жовтня місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі дві машини "швидкої допомоги" з написом ЛНР, які прибули на блокпост "Донецьк" і попрямували в Російську Федерацію. Увечері того ж дня ці машини "швидкої допомоги" повернулися назад в Україну. В автомобілі перебували парамедики, разом з тим, співробітникам місії ОБСЄ не вдалося встановити перевозили вони пацієнтів.