ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць отримав поранення на донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 17 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах українських військ немає, один військовослужбовець отримав поранення. Цей інцидент стався на позиції біля Новоселівки-2 на донецькому напрямку під час ворожого обстрілу", - повідомив Лисенко.

Спікер також озвучив підтверджені втрати противника за тиждень: 10 вбитих і 31 поранений.

Нагадаємо, 16 вересня біля населеного пункту Новоградовка, Донецької області, безпілотник впав "Орлан-10".

Наголошується, що розробкою "Орлан-10" займається російське підприємство під назвою "Спеціальний технологічний центр". "Корпус і двигун - російського виробництва, електронна "начинка" родом з Тайваню", - заявили в штабі антитерористичної операції.

Повідомляється, що цей бесепилотник Росія часто застосовується на Донбасі для розвідки і коригування вогню артилерії. Вартість комплексу - 18 млн рублів, вартість літака коливається в районі 5-7 млн рублів.