ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, - штаб

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, - штаб Фото: ЗСУ (mil.gov.ua)

Бойовики збільшили кількість обстрілів в Луганській області

За добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики скоїли 21 обстріл в напрямку позицій Збройних сил України (ЗСУ), один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Минула доба в зоні АТО відзначилася збільшенням кількості обстрілів українських позицій на Луганському напрямку. Один український захисник в результаті гранатометного обстрілу отримав осколкове поранення. Загалом, 11 липня 2017 року, бойовики 21 разів застосовували зброю", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, після 18:00 бойовики тричі били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і 82 міліметрового міномета по Новоалександрівці. Також 10 мін бойовики випустили по Новотошківському. А близько 22:00 під вогнем з великокаліберних кулеметів і гранатометів противника опинилися українські військові в Новозвановке і Станиці Луганської.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 12 липня 2017 року Минула доба в зоні АТО відзначилась ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 липня 2017 р.

Так, у Донецькій області в 22:00 бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів по шахті Бутівка, і 82 міліметрового міномета, гранатометів, стрілецької зброї по Авдіївці. На Маріупольському напрямку вночі обстрілювалися українські опорні пункти в Павлополі.

"Крім того активізував противних і повітряну розвідку наших позицій. В районах населених пунктів Донецький-Слов'яносербськ та Станиці Луганської українські військові зафіксували політ ворожих безпілотних літальних апаратів", - резюмували в штабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 11 липня під час обстрілу бойовиками позицій Збройних сил України під вогонь потрапили житлові квартали населеного пункту Мар'їнка.