ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (twitter.com-nolanwpeterson)

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 червня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій в лавах українських військ загиблих немає. Один військовий отримав поранення в Широкіно в ході обстрілу", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на окупованому Донбасі вбиті двоє російських офіцерів, співробітники Федерального бюро розслідувань (ФСБ) РФ проводять перевірку.

Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі продовжує погіршуватися ситуація у відносинах між кадровими російськими офіцерами та особовим складом окупаційних військ. Зокрема, збільшується кількість випадків невиконання наказів і відкритої конфронтації.