ua en ru

В зоні АТО за добу постраждали двоє українських військових, - штаб

В зоні АТО за добу постраждали двоє українських військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики збільшили кількість обстрілів на Донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ході бойових дій 17 липня 2017 року постраждали двоє українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що напередодні бойовики збільшили кількість обстрілів позицій української армії на Донецькому напрямку. Зокрема, з 19:00 до 23:00 бойовики з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли військових в районі Авдіївки.

"Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Крім того, ввечері, бойовики з мінометів і гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції в Новозванівці, двічі в Новоолександрівці. На Маріупольському напрямку противник ворог обстріляв з мінометів і гранатометів опорні пункти сил АТО в Лебединському.

Всього за минулу добу бандформування 17 разів порушили перемир'я.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ОБСЄ констатує складності з допуском на непідконтрольну територію на Донбасі.