ua en ru

В зоні АТО за добу загинули двоє українських військових, 8 поранені

В зоні АТО за добу загинули двоє українських військових, 8 поранені Фото: Андрій Лисенко

Сили АТО понесли втрати в районі Мар'їнки та Авдіївки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 квітня 2017 року, в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще 8 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій два українських військовослужбовців загинули, ще 8 отримали поранення. Серед поранених – троє військовослужбовців Національної гвардії України, решта – Збройних сил України. Один військовий отримав поранення під Марьинкой, інші втрати припадають на Авдіївку, де загострилася ситуація", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, серед бойовиків ходять чутки, що Збройні сили України до кінця року візьмуть під контроль окуповані райони Донбасу.

Як повідомляє лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук, під цим приводом серед російських найманців отримує популярність теза про організацію швидкого настання. Разом з тим, місцеві бойовики з числа так званих "15-і тисячників" цю ідею не підтримують.