ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 4 українських військових, ще 4 поранені, - штаб

В зоні АТО за добу загинули 4 українських військових, ще 4 поранені, - штаб Фото: допомогу пораненому солдату (facebook.com/1oshrduk)

Бойовики 15 раз порушували перемир'я на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за добу загинули 4 українських військових, ще 4 поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"В кінці доби ситуація в зоні АТО і надалі залишалася напруженою. Ввечері і вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації, в основному на Донецькому і Приморському напрямках", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, після 18:00 бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз з протитанкового гранатомета на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили українські позиції неподалік від Талаківки.

В Донецькій області проросійські найманці починаючи з 19:30 і майже до півночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали позиції ВСУ в районі Авдіївки.

Крім того, з цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО в районі населених пунктів Зайцево і Луганське. А в результаті обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один український військовий.

На Луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована поблизу Трьохізбенки.

"Всього за добу бойовики 15 разів порушили перемир'я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО агресивно і жорстко відповідали вогнем з піхотного озброєння. В результаті бойових дій загинули 2 наших воїнів. Ще один був поранений. Крім того, внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і поранено 3 українських захисників", - відзначили в прес-центрі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 24.10.2017 РОКУ. Наприкінці мину...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали інформатора бойовиків поблизу лінії розмежування на Донбасі.