ua en ru

У зоні АТО за добу загинуло 3 українських військових, 9 поранено

У зоні АТО за добу загинуло 3 українських військових, 9 поранено Фото: бойовики у зоні АТО не припиняють обстрілів українських позицій

Найзапекліші бої тривали в понеділок, 20 березня, на маріупольському напрямку

У зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу російсько-терористичні війська 60 разів обстріляли українські позиції, у результаті троє військових загинули, дев’ять отримали поранення. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

Найзапекліші бої тривали в понеділок, 20 березня, на маріупольському напрямку, де піхота бойовиків зранку атакувала опорні пункти морських піхотинців під Водяним.

Отримавши відсіч, ворог почав обстрілювати українські позиції з РСЗВ БМ-21 "Град" і важкої артилерії 152 та 122 мм.

На донецькому напрямку під мінометний вогонь противника потрапили укріплення сил АТО біля шахти Бутівка, Луганського та Кам'янки.

По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом з танку.

На Луганщині найбільша активність бойовиків зафіксована поблизу Троїцького, Новозванівки та Новоолександрівки, де українських військових обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 21 березня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО залишається не спокі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 березень 2017 р.

Як зазначають у штабі, ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але під контролем ЗС України.

Нагадаємо, внаслідок бою під Маріуполем (Донецька область), який відбувся 20 березня 2017 року, загинули 8 бойовиків, ще 16 отримали поранення.