ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще одного поранено, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще одного поранено, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Бойовики за добу 19 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій 22 лютого 2018 року загинув один український військовий, ще один отримав поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що на Луганському напрямку основна вогнева активність противника була зосереджена в районі Світлодарської дуги. Зокрема, бойовики застосували міномети та цілий арсенал піхотного озброєння в районі Луганського та Троїцького. Крім того, кілька мін розірвалися біля Кримського і Катеринівки.

З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник стріляв по позиціях сил АТО поблизу Зайцевого та Новолуганського, а з гранатометів і кулеметів - біля Гладосового і Лозового. Крім того, з озброєння БМП і стрілецької зброї бойовики обстріляли Новоолександрівку. На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів обстріляли позиції поблизу Новотроїцького та Пісків.

"Всього за минулу добу противник провів 19 прицільних обстрілів. В результаті ворожого вогню загинув один український військовослужбовець, ще один захисник був поранений", - додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 22 лютого 2018 року Минулої доб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі українські військові знищили БМП бойовиків.