ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 4 поранені

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 4 поранені Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Військовий загинув у результаті необережного поводження зі зброєю

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 листопада 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще 4 поранені. Про це у ході брифінгу повідомив речник Мінборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Внаслідок бойових дій троє українських військових отримали поранення, ще один - бойове травмування. У результаті необережного поводження зі зброєю один український військовий загинув", - повідомив Гуцуляк.

За словами представника Міноборони, за добу бойовики здійснили 20 прицільних обстрілів українських позицій, випустивши 8 артилерійських снарядів калібру 122 мм, понад 30 снарядів з мінометів калібру 120 мм, та 85 мін з калібру 82 мм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу, 20 листопада 2018 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинув військовий медик, ще 7 українськиї військовослужбовців поранені.