ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще один поранений

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще один поранений Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Військовий загинув біля Авдіївки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 серпня 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще один боєць отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Під час ворожого обстрілу наших укріплень біля Авдіївки, на жаль, загинув один український військовослужбовець. Ще один боєць Збройних сил України отримав поранення біля населеного пункту Зайцево (також в результаті ворожого обстрілу)", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрій Гримчак вважає, що рішення Росією про виведення військ з Донбасу вже прийнято і їй доведеться зробити це.

"Я думаю, що рішення по Донбасу, за великим рахунком, вже прийнято - вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі", - зазначив Гримчак, коментуючи зустріч спецпредставника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера з помічником російського президента Владиславом Сурковим.