ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 6 поранено

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 6 поранено Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

За добу загинув один український військовий

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 29 червня 2017 року, загинув один український військовослужбовець, ще шість отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій один український військовослужбовець загинув, шість отримали поранення і травми", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, в Луганській області проросійські бойовики обстреляли представництво місії ОБСЄ в Попасній, в результаті чого співробітники місії евакуювали свій офіс.

Повідомляється, що вночі 29 червня бойовики ЛНР обстріляли представництво Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Попасній з мінометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Постраждалих серед співробітників місії ОБСЄ немає. Детальна інформація щодо цього інциденту буде опублікована на офіційному сайті СММ ОБСЄ в Україні.