ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики порушили запланований на 5 березня режим припинення вогню

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 4 березня 2018 року, обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ жодний захисник України не був поранений та травмований", - повідомив Гуцуляк, зазначивши, що протягом 4 березня бойовики 7 разів обстрілювали українські позиції.

Крім того, в Міноборони повідомили, що бойовики наразі порушили заплановане на 5 березня припинення вогню.

"Російсько-окупаційні війська фактично відразу ж зірвали оголошене напередодні перемир’я. Вже о 01:00 ночі 5 березня ворог порушив домовленості щодо припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів, після оголошеного перемир’я, сьогодні, 5 березня, ніхто із українських військових не постраждав", - зазначив представник оборонного відомства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасники тристоронньої контактної групи у Мінську погодили введення режиму тиші на Донбасі з 5 березня. Разом з тим, бойовики зірвали оголошене перемир'я.