ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Олександр Мотузяник

Жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 2 квітня 2016 року, в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - повідомив він.


Також він повідомив, що на Луганському напрямку за добу відбулося 2 ворожі провокації на ділянці фронту Попасна - Світлодарськ.

На Донецькому напрямку противник порушив режим тиші у Майорську та на ділянці фронту Авдіївка - Піски; на інших оборонних рубежах вчора було спокійно.

"Найбільшу кількість обстрілів з боку окупантів вже традиційно зафіксовано в районі Авдіївки, де ворог кілька разів застосував міномети. Обстріли переважно велися вже після заходу сонця. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів", - зазначив він.

Окрім цього, на Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші 9 разів, в тому числі тричі - із застосуванням мінометів. Всі вони відбулися у другій половині доби. Найбільшу кількість провокацій НЗФ зафіксовано на ділянці фронту Гнутове - Широкине.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики 25 разів обстріляли сили АТО.