ua en ru

У зоні АТО за добу бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню

У зоні АТО за добу бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню Фото: бойовик ДНР (facebook.com/Ігор Іванов)

Внаслідок обстрілів противника жоден український військовий не постраждав

За минулу добу зафіксовано 22 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО).

Особливо неспокійно було у вечірній та нічний час.

"На Луганському напрямку із настанням темної пори доби ворог активізувався поблизу населеного пункту Луганське. Тут, починаючи з 21.00 і майже до опівночі, він кожні дві хвилини вів вогонь з мінометів калібру 120-мм і 82-мм по оборонних укріпленнях українських захисників та випустив загалом майже сто мін", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, з мінометів бойовики обстрілювали військових поблизу Лозового, Кримського і Зайцевого. Неподалік Троїцького та Новоолександрівки окупанти здійснювали прицільні обстріли українських опорних пунктів із БМП та піхотного озброєння.

На Донецькому напрямку увечері зі 120-мм мінометів загарбники вели вогонь поблизу Водяного, поряд з Березовим і біля Богданівки.

Внаслідок обстрілів противника жоден український військовий не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 11 грудня 2017 року Минула доба...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 11 грудня прес-штаб АТО повідомив про повне відновлення електропостачання Травневого (Донецька область).

8 грудня бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" обстріляли житлові райони населеного пункту Травневе. Метою обстрілів було пошкодження електрогенератора, який здійснює електропостачання населеного пункту. Бойовиками було пошкоджено високовольтну промислову лінію електропередачі.