ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Андрій Лисенко

Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка та її околиці

Як повідомляє "РБК-Україна", Як повідомляє "РБК-Україна", В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 10 березня 2016 року, в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - повідомив Лисенко.

Зокрема, на луганському напрямку вчора було спокійно.

Водночас на донецькому напрямку епіцентром бойових дій залишається Авдіївка та її околиці. За минулу добу противник 7 разів використовував міномети на цьому напрямку, а також бронетехніку - БМП і танк. У свою чергу сили АТО вчасно виявили і відбили наступ ДРГ ворога у складі 10 осіб.

Ще одне бойове зіткнення було на Светлодарской Дузі біля Троїцького. Однак сили АТО успішно відбили цей напад.

Крім того, в районі Зайцевого різко активізувалися ворожі снайпери.

Лише на донецькому напрямку за минулу добу супротивникам була здійснена 31 провокація та два бойові зіткнення.

На маріупольському напрямку проросійські бойовики здійснили два мінометного обстрілу - недалеко від Гнутово і Широкіно. У Мар'їнці снайперський вогонь у бік контрольного пункту пропуску. Всього на цьому напрямку було 14 ворожих обстрілу.

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

Фото: карта АТО за 11 березня 2016 року

Нагадаємо, як раніше сьогодні повідомив штаб АТО, за минулу добу бойовики 47 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі.