ua en ru

В зоні АТО в результаті обстрілів поранено двоє військових

В зоні АТО в результаті обстрілів поранено двоє військових Фото: Танк (flickr.com/ministryofdefenceua)

Зафіксовано 5 обстрілів оборонних укріплень

У зоні АТО за 3 люте зафіксовано 5 обстрілів українських оборонних укріплень, двоє військових ЗСУ поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"На Луганському напрямку ворог після обіду активізувався в районі Світлодарської дуги. Зокрема, противник застосував 120-ти і 82-мм міномети, озброєння БМП, зенітну установку і великокаліберні кулемети і близько години обстрілював наші опорні пункти навколо Луганського. З гранатометів різних видів і кулеметів бойовики вели вогонь поблизу Лозової, а зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів порушували перемир'я неподалік Зайців", - йдеться в заяві.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська застосували 82-мм міномети в передмісті Авдіївки і у Новотроїцькому.

"За минулу добу зафіксовано 5 обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних військ", - додали в штабі.

В результаті обстрілів поранення отримали двоє українських захисників. Військовослужбовців оперативно доставлено у військові госпіталі, де лікарі надають їм необхідну допомогу.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 3 лютого 2018 року Протягом мин...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 лютого 2018 р.

Нагадаємо, українська сторона СЦКК заявляє, що Донбас знаходиться на межі екологічної катастрофи.