ua en ru

У зоні АТО режим тиші не дотримується бойовиками, - штаб

У зоні АТО режим тиші не дотримується бойовиками, - штаб Фото: ЗСУ в АТО достримуються перемир'я (flickr.com/ministryofdefenceua)

Зафіксовано п’ять обстрілів опорних пунктів сил АТО

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) від початку суботи, 31 березня, встановлений напередодні режим повного припинення вогню на період Великодніх свят, бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався у повній мірі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Зазначається, що станом на 18:00 зафіксовано п’ять обстрілів опорних пунктів сил АТО.

"Зокрема на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник тричі вів вогонь по українських позиціях в районі Водяного. Також з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти двічі обстріляли оборонців Павлополя. Внаслідок ворожого вогню жоден захисник України не постраждав", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку від початку доби зберігається тиша. Ситуація по всій лінії розмежування сторін контролюється силами АТО. Українські військовослужбовці умов перемир’я дотримуються.

Нагадаємо, у зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 30 березня 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще 4 поранені.