ua en ru

В зоні АТО поранені троє українських військових, - штаб

В зоні АТО поранені троє українських військових, - штаб Фото: війна на Донбасі (flickr.com/osce_smmu)

Всього з початку доби було зафіксовано 10 обстрілу позицій ВСУ

З початку доби 18 липня 2017 року в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранені троє українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Всього з початку доби противник 10 разів порушив перемир'я, 3 наших військових отримали поранення. Сили АТО 5 рази відкривали вогонь", - йдеться в повідомленні.

Так, найбільше випадків порушення тиші було зафіксовано на Донецькому напрямку. Близько години ночі бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли опорні пункти українських військових на шахті Бутівка. Майже в 2 ночі, з застосуванням того ж озброєння, бойовики обстріляли українські позиції в районі Авдіївки. В результаті обстрілу один український військовий отримав кульове поранення. Також, близько 13 години, опорні пункти під Авдіївка ворог накривав з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, в 11:00, бойовики випустив 5 мін калібру 82 міліметри за українським захисникам в Пісках. В результаті цього обстрілу осколкові поранення отримали ще двоє військовослужбовців сил АТО.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів виявилися селища Кримське і Донець.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 липня 2017 року Сьогоднішній день у зоні проведення АТО характеризуєть...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 17 липня 2017 року, в зоні АТО в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення і травми, загиблих немає.