ua en ru

У зоні АТО поранені двоє українських військових, - штаб

У зоні АТО поранені двоє українських військових, - штаб Фото: новини АТО

Бойовики здійснили п’ять обстрілів позицій ЗСУ

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики здійснили п’ять обстрілів, внаслідок чого двоє українських військових зазнали поранень. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, минулої доби бойовики неодноразово порушували умови безстрокового припинення вогню, здійснивши п’ять обстрілів.

"На Луганському напрямку противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях у районі населених пунктів Новгородське й Луганське. На Донеччині, грубо порушуючи Мінські домовленості, окупанти застосували по силам АТО 120 та 82 мм міномети поблизу Павлополя, озброєння БМП-2 й 82 мм міномети біля Водяного, міномети та стрілецьку зброю по захисниках Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ворожого вогню два українських воїна зазнали поранень. Військовослужбовців доставлено до військово-медичних установ та надано медичну допомогу.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 12 березня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше учасники Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) повідомили деталі вибуху в Донецьку, в результаті якого загинула жінка.