ua en ru

В зоні АТО поранений один український військовий, - штаб

В зоні АТО поранений один український військовий, - штаб Фото: Збройні сили України

Всього зафіксовано 84 обстрілу

В зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, 27 лютого 2017 року, був поранений один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"загалом, зафіксовано 84 обстрілу. Одного нашого військового поранено", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку з 122 міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Широкіно. З мінометів калібрів 120 і 82 міліметри - Водяне, Гнутово, Новотроїцьке та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Талаківка, Павлопіль, Водяне, Новотроїцьке, Широкіно, Гнутово. БМП бойовиків вів вогонь по Широкіно, Водяне та Лебединського. Снайпер - за Погоди.

На Донецькому напрямку танк неодноразово вів вогонь по Авдіївці.

З 120 і 82 міліметрових мінометів бойовик обстріляли Троїцьке, Новолуганское, Луганське, Верхнеторецкое, Дослідне, Авдіївка, шахту Бутовку, і Водяне. З гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти вели вогонь по Пісках, Зайцево, Луганському, Кам'янці та Троїцькому.

На Луганському напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів вогонь вівся по Новоалександровке, Станиці-Луганській та Валуйском. Лобачево обстрілював снайпер.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 27 лютого 2017 рок Російсько-окупаційні війська з наполегливим цинізмом...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за попередню добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло двоє українських військових.