ua en ru

В зоні АТО отримав поранення один український військовий, - штаб

В зоні АТО отримав поранення один український військовий, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/1oshrduk)

Бойовики активізували провокації на Донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за станом на 18:00 3 листопада 2017 бойовики активізували провокації на Донецькому напрямку, один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Так, бойовики били з різних видів гранатометів і кулеметів по укріплень української армії біля Зайцево, Авдіївки, Пісків, Луганського.

Повідомляється, що близько 12:00 в результаті ворожого вогню зі стрілецької зброї неподалік Кам'янки отримав поранення військовослужбовець сил АТО.

На Луганському напрямку бойовики двічі обстріляли захисників Кримського з 82-мм мінометів і автоматичних гранатометів. Також під вогнем противника опинився наш опорний пункт неподалік Троїцького.

На Приморському напрямку зберігається напруги в районі Водяного. З півночі проросійські найманці тричі били в підступах до селища з озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

за інформацією штабу, всього з початку доби бойовики 13 разів порушили режим тиші. Під час 8 обстрілу Збройні сили України об'єктивно застосували зброю на ураження противника.

Нагадаємо, раніше у зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 2 листопада 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення.