ua en ru

В зоні АТО загинуло двоє українських військових, - штаб

В зоні АТО загинуло двоє українських військових, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Ще двоє військових поранені, двоє - травмовані

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Двоє наших військових поранені, двоє - травмовано, двоє захисників України загинуло", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів обстріляли Водяне, Мар'їнку і Широкіно, а зі стрілецької зброї і гранатометів - Павлопіль, Лебединський, Талаковку, Гнутово, Широкіно, Мар'їнку і Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, за Мар'їнці і Водяному - БМП і БТР, а за Павлополю -танк.

На Донецькому напрямку з танки обстрілювали Піски і шахту Бутовку. Шахту, а також Авдіївку, Кам'янку і Луганське - з 120 і 82 міліметрових мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Луганське, Новолуганское і Зайцево. Верхнеторецьке - БМП бойовиків.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів сепаратисти вели вогонь по Попасній, Горіхово і Катеринівці. З гранатометів і стрілецької зброї - за Новоалександровке, Лобачевому і Новозвановке.

Загалом, зафіксовано 62 обстрілу.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 26 лютого 2017 рок На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війсь...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 лютого 2017 р.

Нагадаємо, вчора біля Попасної бойовики обстріляли українську групу Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.