ua en ru

В зоні АТО загинув український військовий, ще двоє поранені, - штаб

В зоні АТО загинув український військовий, ще двоє поранені, - штаб Фото: АТО на Донбассе (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 6 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за день, 2 березня 2018 року, загинув один український військовий, ще двоє поранені. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати укріплення Збройних сил України із забороненого мінськими домовленостями озброєння. Загалом, від початку сьогоднішньої доби, зафіксовано 6 ворожих обстрілів. Унаслідок цих дій, на жаль, загинув український воїн, ще двоє наших захисників отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики застосували 120-мм міномети по українських позиціях поблизу Троїцького. На Донецькому напрямку бойовики з мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали українські опорні пункти у передмісті Авдіївки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 2 березня 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за добу жоден український військовослужбовець не постраждав.