ua en ru

В зоні АТО загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення, - штаб

В зоні АТО загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення, - штаб Фото: ЗСУ (mil.gov.ua)

В зоні АТО істотно активізувалися снайпери бойовиків

З початку доби, 3 липня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою силами АТО. З початку доби бойовики 7 разів відкривали вогонь по нашим воїнам на всіх трьох напрямках лінії бойового зіткнення. Крім того, істотно активізувалися снайпери противника. Внаслідок обстрілу з боку бойовиків один службовець Збройних сил України (ЗСУ) загинув. Ще один був поранений", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, на Приморському напрямку бойовики двічі обстрілювали опорні пункти ВСУ: зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів поблизу Лебединського, а також з 152-мм артилерії в районі Гнутово.

Крім того, в Донецькій області бойовики порушили перемир'я в районі Світлодарської дуги - недалеко від населеного пункту Луганське за українським військовим двічі вели вогонь ворожих снайперські групи.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 3 липня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО залиша...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 липня 2017 р.

У Луганській області проросійські бандформування сьогодні порушували режим припинення вогню тричі. Ще до світанку поблизу Новотошківського відкривав вогонь ворожий снайпер, а недалеко від селища Жовте бойовики вели вогонь з протитанкових гранатометів. Ближче до полудня, використовуючи стрілецьку зброю, бандити обстріляли один з опорних пунктів сил АТО в районі Донця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики у Мар'їнці поранили місцевого жителя. Одна з куль бойовиків потрапила у 59-річного місцевого жителя, якого госпіталізували в місцеву лікарню.