ua en ru

В зоні АТО залишаються служити близько 100 податківців, - ГФС

В зоні АТО залишаються служити близько 100 податківців, - ГФС В зоні АТО залишаються близько ста податківців

В зоні антитерористичної операції на сході України продовжують нести службу близько 100 працівників податкової міліції. Про це сьогодні під час церемонії зустрічі демобілізованих податківців в будівлі Державної фіскальної служби України (ГФС) повідомив начальник відділу сектору "C" головного оперативного управління ГФС України в Донецькій області Андрій Король, передає кореспондент РБК-Україна.

Всього із зони бойових дій на сході України повернулися 46 бійців податкової міліції, при цьому близько 100 чоловік ще залишаються на сході країни.
За словами Короля, за 70 днів перебування в зоні АТО податківці втрат не зазнали.

"Всі підрозділи, які перебували зі мною в зоні АТО, повернулися в повному обсязі без поранень, всі живі і здорові. Наші підрозділи стояли в різних секторах зони АТО - в місті Лисичанську, Слов'янську, Кураховому, Маріуполі", - повідомив він.

У той же час Король зазначив, що на Донеччині податківці займалися економічною безпекою.

"Здійснювалися перевірки товарно-матеріальних цінностей, які входять у зону АТО і виходять, займалися отриманням і видачею дозволів, що стосуються порядку переміщення вантажів. Здійснювали перевірку вантажів на блокпостах", - уточнив начальник відділу сектору "C".

Нагадаємо, напередодні Президент України Петро Порошенко підписав закон про посилення соцзахисту демобілізованих.