ua en ru

В зоні АТО за тиждень сапери знешкоджено близько 1 тис. вибухонебезпечних предметів

В зоні АТО за тиждень сапери знешкоджено близько 1 тис. вибухонебезпечних предметів Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Групи розмінування перевірили понад 60 гектарів земель

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за тиждень знешкоджено близько 1 тис. вибухонебезпечних предметів. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на перманентні бойові дії, у районах проведення АТО продовжують працювати українські сапери. Лише за минулий тиждень групи розмінування перевірили понад 60 гектарів земель, з яких вилучено та знешкоджено близько 1000 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 14 серпня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у райо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією виявили схованку з боєприпасами з району АТО. Схованку з боєприпасами було виявлено в одному з селищ Подільського району області. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у місцевого жителя три бойові гранати РГД-5 і Ф-1 із запалами, понад 300 набоїв різного калібру та два споряджених магазину до автомату АК-74.