ua en ru

У зоні АТО розпочалося відведення військ на ділянці Богданівка-Петрівське, - Жебрівський

У зоні АТО розпочалося відведення військ на ділянці Богданівка-Петрівське, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський ("УНІАН")

До неділі війська мають бути відведені на один кілометр з одного та іншого боку

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі розпочалося відведення військ на ділянці Богданівка-Петрівське. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"З приводу розведення військ на ділянці фронту Богданівка-Петрівське. Щойно тут розпочався процес відведення військ. Згідно з домовленостями, до неділі війська мають бути відведені на один кілометр з одного та іншого боку", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, він зазначив, що в разі порушення бойовиками домовленостей, українські військові за 10 хвилин у повній бойовій готовності займуть попередні позиції.

"Хочу заспокоїти мешканців Донецької області - нічого страшного не відбувається. Ця територія і надалі залишається під контролем української влади, під спостереженням наших розвідників, та під наглядом ОБСЄ. В разі порушення агресором домовленості, максимум за 10 хвилин наше військо у повній бойовій готовності займе попередні позиції і візьме під контроль усю цю територію. Але дуже сподіваюся, що такої необхідності не буде", - написав він.

З приводу розведення військ на ділянці фронту Богданівка-Петрівське. Щойно тут розпочався процес відведення військ. Згід...

Опубліковано Павлом Жебрівським 7 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР/ЛНР заявляють про готовність продовжувати переговори щодо розведення сторін.