ua en ru

У зоні АТО почалася операція з пошуку і знищенню ДРГ противника, - Бірюков

У зоні АТО почалася операція з пошуку і знищенню ДРГ противника, - Бірюков Фото: радник Президента України Юрій Бірюков

Операція проводиться силами тисяч людей і сотнями одиниць техніки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) почалася армійська операція з пошуку і знищення диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) противника. Про це написав радник Президента України Юрій Бірюков на своїй сторінці в Facebook.

"Офіційно: в зоні проведення АТО почалася армійська операція з пошуку і знищенню ДРГ противника. За всі зоні АТО, не шукайте "дірки". Силами тисяч осіб і сотні одиниць техніки. Кращі сили ЗСУ", - написав Бірюков.

Одинаковые объяснения, сбивчивые рассказы, опущенный в землю взгляд, пачки денег тыкающиеся о неберущие руки.Продукты,...

Posted by Юрий Бирюков on 17 вересня 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у с. Валуйское Луганської області вчора, 17 вересня, в машину українських військових бойовики вистрілили з гранатомета, в результаті чого були поранені 2 людини. Згідно з повідомленням Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook, постраждалих бійців доставили до лікарні, де їм надається вся необхідна допомога.

"Терористи продовжують вести провокаційні обстріли регіону. На підконтрольну територію Україні періодично заходять ДРГ, які ведуть диверсійну роботу. Незважаючи на затишшя в регіоні, повного припинення обстрілів, на жаль, так і не вдалося досягти", - сказав керівник ОВГА Георгій Тука.