ua en ru

У зоні АТО за минулу добу загинув один український військовий

У зоні АТО за минулу добу загинув один український військовий Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Незаконні збройні формування у зоні антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу 18 разів порушили перемир’я, один український військовий загинув. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Під час 10 обстрілів, коли виникала пряма загроза життю військових, сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

"Минула доба у районі проведення АТО завершилась активізацією обстрілів українських позицій з боку противника. Якщо до 18 години кількість вогневих провокацій була незначною, то ввечері і вночі ворог відкривав вогонь на усіх напрямках використовуючи, здебільшого, гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні угруповання стріляли з різних видів гранатометів та великокаліберних кулеметів по захисниках Авдіївської промзони та обстрілювали наші укріплення поблизу шахти Бутівка і Світлодарська.

На Приморському напрямку застосування противником гранатометів зафіксоване поблизу Гнутового і Водяного, поблизу Широкиного працював великокаліберний кулемет.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 23.09.2017 року. Минула доба у районі проведення АТО завершилась активізаціє...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 вересня 2017 р.

На Луганському напрямку бойовики тричі відкривали вогонь із різних видів гранатометів у районі Кримського, а великокаліберний кулемет обстрілював околиці Новотошківського.

Нагадаємо, на Донбасі у бойовиків вибухнув склад боєприпасів, терористи списали інцидент на обстріл з боку Збройних сил України.