ua en ru

В зоні АТО на Донбасі поранений один український військовий, - штаб

В зоні АТО на Донбасі поранений один український військовий, - штаб Фото: військові медики (mil.gov.ua)

На Донецькому напрямку зафіксовано 18 з 22 обстрілів

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі був поранений один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Сьогоднішній день в зоні АТО відзначився ескалацією конфлікту з боку російсько-окупаційних угруповань. Як і попередні дні, найбільш гаряче було на Донецькому напрямку, де зафіксовано 18 обстрілів з 22 збройних провокацій з початку доби", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, бойовики 5 разів з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по захисниках Авдіївки. З цієї ж зброї бойовики тричі обстрілювали українські позиції в районі шахти Бутівка.

У свою чергу, бійці АТО жорстко відповідали противнику з піхотного озброєння. В результаті одного з таких протистоянь отримав поранення один український військовослужбовець.

Крім того, сьогодні тричі під вогнем бойовиків виявлялися опорні пункти сил АТО біля населеного пункту Піски, двічі - неподалік Новгородського.

На Приморському напрямку бойовики випустили 4 міни калібру 82 міліметри неподалік населеного пункту Гнутово. А під гранатометный вогонь противника потрапили українські опорні пункти у Павлополя і Широкіно.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО СТАНОМ НА 18.00 18 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні АТО на Донбасі за минулу добу загинуло двоє українських військових, ще четверо були поранені.