ua en ru

В зоні АТО день та вечір пройшли без порушень режиму тиші, - штаб

В зоні АТО день та вечір пройшли без порушень режиму тиші, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

За добу бойовики здійснили 1 обстріл позицій українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі день та вечір 29 січня 2018 року пройшли без порушень режиму тиші. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Вздовж лінії розмежування сторін весь учорашній день і вечір пройшли без порушень режиму припинення вогню. За минулу добу єдиний обстріл з боку російсько-окупаційних угруповань було зафіксовано ще вночі", - йдеться в повідомленні.

У штабі уточнили, що на Донецькому напрямку бойовики протягом 45 хвилин вели вогонь по українських позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Кам'янка.

"В результаті дій противника жоден український захисник не постраждав. На інших ділянках оборони порушень режиму припинення вогню не спостерігалося", - додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 29 січня 2018 року Уздовж лінії...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер передав Росії списки тих, хто досі перебуває в заручниках у бойовиків на Донбасі.