ua en ru

В зоні АТО за день поранено двох українських військових, - штаб

В зоні АТО за день поранено двох українських військових, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики станом на вечір 30 разів обстріляли позиції сил АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за 28 березня 2017 року двоє українських військових отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початку доби 30 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння... Сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Двох українських вояків було поранено", - йдеться в повідомленні.

Також у штабі зазначили, що на Донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли військових в районі Авдіївки, Троїцького та Луганського. На Маріупольському напрямку в районі Тарамчука ворог обстрілював військових з мінометів, а під Широкиним - з зенітної установки.

У Луганській області бойовики з гранатометів і мінометів обстріляли українських військових в районі Новозванівки та Новоолександрівки.

Зведення прес-центру АТО на 18.00 28 березня 2017 року Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Макіївці в ході ДТП загорівся автомобіль з боєприпасами, постраждали 3 військових РФ.